Britanci režirali desant Albanaca na sever Kosova i Metohije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2018, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanci režirali desant Albanaca na sever Kosova i Metohije

Priština je - dovodeći našu južnu pokrajinu na ivicu rata ponovnim upadom ROSU u severnu Kosovsku Mitrovicu - počela da sprovodi najmračniji scenario na koji su srpske bezbednosne službe upozoravale mesecima, pišu današnje "Večernje novosti".

Kako piše list, taj scenario podrazumeva da Albanci, uz pomoć moćnih saveznika, pripremaju ratničku strategiju otimanja severa Kosova i Metohije i izazivanja destabilizacije za koju bi bili optuženi Srbi i Beograd.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Za ovaj podmukli plan, lideri kosovskih Albanaca, prema nezvaničnim informacijama, imaju podršku pre svega ambasade Velike Britanije, ali i SAD u Prištini, sa kojima su na direktnoj vezi i za koje postoje sumnje da iza kulisa "diriguju" ovom akcijom Prištine koja, uz drastično podizanje taksa na robu iz centralne Srbije, ugrožava naš narod i južno i severno od Ibra, pišu "Večernje novosti".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Novosti: Britanci režirali desant Albanaca na sjever

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Nov.2018

BEOGRAD - Priština je - dovodeći srpsku južnu pokrajinu na ivicu rata ponovnim upadom ROSU u sjevernu Kosovsku Mitrovicu - počela da sprovodi najmračniji scenario na koji su srpske bezbjednosne službe upozoravale mjesecima, pišu današnje "Večernje novosti".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.