Bićemo primorani da odgovorimo Prištini, neće im se svideti

Izvor: B92, 14.Feb.2021, 22:43

"Bićemo primorani da odgovorimo Prištini, neće im se svideti"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da Srbija ima informaciju da Albanci žele da Kosovo učlane u Konferenciju ustavnih sudova.

On je rekao da će to biti poznato u martu.

"Ako je to istina, to znači da oni više ne poštuju nijednu normu Vašingtonskog sporazuma. Mi ćemo biti primorani da na to odgovorimo, a odgovor im se neće svideti", kazao je on.

Dodao je da se ti potezi neće svideti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Prištini, te da ih moli da razmisle još jednom.

"Ne verujem da će im se svideti nova povlačenja priznanja nezavisnosti, a ja sada mogu da im kažem da će ih biti", kazao je on.

Vučić je napomenuo da "nijednoj majci ne želi da vrati dete u kovčegu", ali da to ne znači da zemlja nije snažna.

"Ako to ne žele da poštuju, odgovorićemo onako kako to ozbiljna i odgovorna država čini", poručio je Vučić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Srpskoj listi osvajanje svih deset mandata na izborima na KiM.

"Čestitam našem narodu. Nadam sam se tome i to je važna stvar, jer nama predstoji težak period", naglasio je Vučić gostujući u emisiji Hit tvit na Pinku.

Vučić je tako prokomentarisao podatak da je Srpska lista osvojila 99,14 odsto glasova u Severnoj Mitrovici.

"Kako to da Rada Trajković nije dobila ništa? Izgleda narod zna ko šta tamo radi i ko radi u njihovom interesu", rekao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.