Bez takse za vozila od 21. oktobra

Izvor: RTS, 10.Okt.2013, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez takse za vozila od 21. oktobra

Građani s juga Srbije moći će od 21. oktobra da ulaze na Kosovo bez uplaćivanja takse za vozila, rekao Hašim Tači.

Kosovski premijer Hašim Tači izjavio je prilikom susreta sa predstavnicima Albanaca iz Preševa, Bujanovca i Medveđe da će od 21. oktobra ove godine građani tog područja moći da ulaze na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Kosovo bez uplaćivanja takse za vozila.

"Od 21. oktobra ove godine biće ukinute takse za vozila koja ulaze na Kosovo, a te obaveze preuzeće vlada Kosova", rekao je Tači.

Tači je rekao da nacionalna prava Albanaca u Preševu, Bujanovcu i Medveđi treba da budu u skladu sa međunarodnim standardima i izrazio podršku otvaranju univerziteta u Preševu, saopšteno je iz Tačijevog kabineta.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tači ukida takse za vozila s juga Srbije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 10.Okt.2013

Kosovski premijer Hašim Tači izjavio je u sredu prilikom susreta sa predstavnicima Albanaca iz Preševa, Bujanovca i Medveđe da će od 21. oktobra ove godine građani tog područja moći da ulaze na Kosovo bez uplaćivanja takse za vozila, prenosi Tanjug. "Od 21. oktobra ove godine biće ukinute...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.