Bez predstavnika Vlade Srbije na Odboru za KiM

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Dec.2011, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez predstavnika Vlade Srbije na Odboru za KiM

BEOGRAD -

Ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović i šef pregovaračkog tima za razgovore sa Prištinom Borislav Stefanović, nisu ni danas došli na sednicu parlamentarnog Odbora za Kosovo koji je trebalo da razmotri dogovor o univerzitetskim diplomama, 21. i 22. novembra.

Predsednik Odbora Ljubomir Kragović rekao je da je Bogdanovićev kabinet obavestio Odbor da ministar ne može da prisustvuje sednici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zato što vlada nije razmotrila taj dogovor, dok Stefanović nije obrazložio odsustvo.

Poslanici opozicije oštro su kritikovali izostanak predstavnika vlade i istakli da se ne može tolerisati ponižavanje skupštine i odbora.

Poslanik DSS Slobodan Samardžić rekao je da je vlast u velikim problemima jer nije dobila kandidaturu za EU, a dobila je pet-šest novih uslova koje se sprema da ispuni do februara, ali da "to niko ne vidi i ne čuje".

Nova sednica Odbora zakazana je za 16. decembar, a Kragović je kazao da će od predsednice parlamenta tražiti da premijer Srbije Mirko Cvetković obezbedi prisustvo predstavnika vlade na sednici Odbora.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preduzetnici traže zamrzavanje poreskih dugova do pet godina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Dec.2011

BEOGRAD -..Preduzetnici u Privrednoj komori Srbije (PKS) zatražili su danas od Vlade Srbije da im omogući zamrzavanje poreskih dugova u periodu od godinu dana do pet godina, reprogram i otpis kamata...Izvršni odbor Zajednice preduzetnika PKS je usvojio na sednici predlog u vezi sa tim i narednih dana...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Svakodnevne konsultacije sa Kuperom

Izvor: Beta, 13.Dec.2011

BEOGRAD, 13. decembra 2011. (Beta) - Šef pregovaračkog tima Vlade Srbije Borislav Stefanović izjavio je u utorak uveče da direktne pregovore sa Prištinom ne očekuje pre januara, ali da će do tada i dalje imati svakodnevne konsultacije sa posrednikom EU u dijalogu sa Prištinom Robertom Kuperom..."Ne...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.