Beograd predlaže uvođenje dva pečata na KiM

Izvor: TvojPortal.com, 15.Avg.2011, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd predlaže uvođenje dva pečata na KiM

15. 08. 2011. Vestionline | Blic
Tim Vlade Srbije za pregovore sa Prištinom predložiće uvođenje dva pečata na administrativnim prelazima sa Kosovom - jedan sa oznakama "Carina Kosovo", a drugi sa štambiljom međunarodne misije, piše beogradski mediji.

Srpska vlada ne prihvata pečate samoproklamovane republike Kosovo

Izvor blizak beogradskom pregovaračkom timu rekao je listu ''Blic'' da >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << je ideja da postoje pečati i srpske i albanske stranke, pri čemu bi na jednom pečatu stajalo "Carina Kosovo" ili "Carinarnica Peć, Mitrovica, Priština" a na drugom "UNMIK - Kosovo carinska služba", ili "EULEKS - Kosovo carinska služba".
Osim toga, drugi pečat bio bi u skladu sa Rezolucijom 1244, rekao je isti izvor i dodao i da Vladin tim "ni pod kojim uslovima" neće prihvatiti žig "Carina Republike Kosovo". U praksi, taj predlog predviđa da se nakon prelaska administrativnog prelaska prvo stavi pečat albanske stranke, a potom i srpske.
opširnije možete pročitati na ovom linku

KiMVlada Srbijepredloguvođenjedva pečata

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.