Bajkeri stigli na Kosovo

Izvor: Studio B, 29.Jun.2013, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajkeri stigli na Kosovo

Oko hiljadu bajkera stiglo je u Kosovsku Mitrovicu u okviru tradicionalne humanitarno-kulturne Bajk rok misije, koja se održava već sedmu godinu zaredom.

Bajkere je na ulicama Kosovske Mitrovice dočekao veliki broj građana, pozdravljajući već dugogodišnje prijatelje. U Kosovsku Mitrovicu danas su stigli bajkeri iz cele Srbije, Crne Gore, Republike Srpske, Grčke, Slovenije ...

Organizator Bajk rok misije Milić Radević izjavio je da su bajkeri ljudi koji se bore >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << za slobodu kretanja I to je ono što ih već sedmu godinu zaredom dovodi u Kosovsku Mitrovicu

"Poruka - sloboda kretanja, ceo svet se bori da nema granica a mi ovde živimo u nekim žicama. Hoću da slobodno uđem na Kosovo i Metohiju i hoću da slobodno izađem sa Kosova I Metohije jer ovde sam i ja svoj na svome. Mi smo tu sa vama i vaša sudbina je i naša sudbina,tako da, ne znam šta da vam kažem, uz vas smo i vi ste uz nas jer mi smo ovde isto zbog nas, jer šta ću ja u Beogradu bez vas, ništa" - kazao je Radević.

Koordinator Kancelarije za Kosovo i Metohiju Zlata Radovanović izjavila je da je Kancelarija, kao I svaku akciju do sada, pomogla organizaciju bajk rok skupa koji se danas održava u Kosovskoj Mitrovici

"Mi smo uz pomoć naših moto klubova iz Kosovske Mitrovice pomogli finanasijski I logistički da se ovaj ogroman broj motorista dočeka I zbrine u Kosovskoj Mitrovici, da se osećaju kao svoji na svome i veoma dobrodošli i da njihov boravak ovde bude i u interesu ali i na zadovoljstvo i njihovo i naših građana" - kazala je Radovanovićeva.

Večeras će u okviru Bajk rok misije, kako I svake godine biti održan koncert na kome će učestvovati Osvajači i mitrovčanka Nevena Božović.

Organizator Bajk rok misije I ove godine je Harli Dejvidson klub iz Srbije ali I svi klubovi iz Srbije i šire, a karavan motociklista iz zemlje i regiona je podržala i kompanija NIS. Bajk rok misija će trajati do nedelje uveče, kada se očekuje povratak motociklista u Beograd.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.