Bajkeri stigli na Kosovo

Izvor: RTS, 29.Jun.2013, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajkeri stigli na Kosovo

U okviru tradicionalne humanitarno-kulturne "Bajk rok misije", više od hiljadu bajkera stiglo je u Kosovsku Mitrovicu iz Beograda. Bajkere su pozdravili građani na ulicama Kosovske Mitrovice.

Više od hiljadu bajkera stiglo je u Kosovsku Mitrovicu u okviru tradicionalne humanitarno-kulturne "Bajk rok misije", koja se održava već sedmu godinu zaredom. Bajkeri su krenuli sa platoa ispred Narodne skupštine Srbije.

Bajkere je na ulicama Kosovske Mitrovice dočekao veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << broj građana, pozdravljajući već dugogodišnje prijatelje.

"Na putu ka Kosovskoj Mitrovici pretežno nas prati loše vreme, ali to ne može da pokoleba bajkere koji svake godine tradicionalno odlaze na Kosovo i Metohiju", izjavio je ranije za Tanjug organizator vožnje Milić Radević.

Radević je rekao da i ova sedma misija bajkera kao i uvek ima humanitarni karakter, a ove godine je u Kosovskoj Mitrovici planiran i rok koncet uz učešće poznatih bendova.

"Želja nam je da pomognemo deci i našim ljudima na Kosovu, zato uvek nađemo vremena da ih jednom do dva puta godišnje posetimo u Kosovskoj Mitrovici", kaže Radević.

Koordinator Kancelarije za Kosovo i Metohiju Zlata Radovanović izjavila je da je Kancelarija, kao i svaku akciju do sada, pomogla organizaciju bajk rok skupa.

"Mi smo uz pomoć naših moto klubova iz Kosovske Mitrovice pomogli finanasijski i logistički da se ovaj ogroman broj motorista dočeka i zbrine u Kosovskoj Mitrovici, da se osećaju kao svoji na svome i veoma dobrodošli", rekla je Radovanovićeva.  

"Harli Dejvidson klub" iz Srbije je organizovao ovogodišnju akciju, a karavan motociklista iz zemlje i regiona je podržala i kompanija NIS.

Milić Radević smatra da bajkerima nije potrebno obezbeđenje pri odlasku na Kosovo.

"Mi smo tamo svoji na svome. Obezbeđenje pri putu na Kosovo nam nije potrebno, jer posećujemo naše prijatelje, ljude koje znamo još od održavanja prve "Bajk rok misije", i sa njima smo u kontaktu tokom cele godine", objašnjava Radević.

"Bajk rok misija" će trajati do nedelje uveče, kada se očekuje povratak motociklista u Beograd.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bajkeri stigli u Kosovsku Mitrovicu

Izvor: RTS, 29.Jun.2013

U okviru tradicionalne humanitarno-kulturne "Bajk rok misije", više od hiljadu bajkera iz centralne Srbije stiglo je u Kosovsku Mitrovicu. Bajkere su pozdravili građani na ulicama Kosovske Mitrovice...Više od hiljadu bajkera stiglo je u Kosovsku Mitrovicu u okviru tradicionalne humanitarno-kulturne...

Nastavak na RTS...

Bajkeri stigli na Kosovo i Metohiju

Izvor: Press, 29.Jun.2013

Bajkere je na ulicama Kosovske Mitrovice dočekao veliki broj građana, pozdravljajući već dugogodišnje prijatelje. U Kosovsku Mitrovicu danas su stigli bajkeri iz cele Srbije, Crne Gore, Republike Srpske, Grčke, Slovenije … .. Organizator Bajk rok misije Milić Radević izjavio je da su bajkeri...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.