BAHTIRI PRETI: Ako se dira u Mitrovicu, biće rata!

Izvor: Večernje novosti, 05.Feb.2019, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAHTIRI PRETI: Ako se dira u Mitrovicu, biće rata!

Gradonačelnik Južne Kosovske Mitrovice Agim Bahtiri tvrdi da će "ako se dotakne grad Mitrovica", u okviru sporazuma između Prištine i Beograda, "doći do rata" Gradonačelnik Južne Kosovske Mitrovice Agim Bahtiri tvrdi da će "ako se dotakne grad Mitrovica", u okviru sporazuma između Prištine i Beograda, "doći do rata"."Radio kontakt plus" prenosi da je Bahtiri ovo izjavio na skupu povodom obeležavanja 19 godina od ubistva 10 i ranjavanja 25 Albanaca u severnom delu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Kosovske Mitrovice.PROČITAJTE JOŠ: Albanci hoće celu Mitrovicu!Prištinska "Gazeta ekspres" podseća da je Bahtiri inicijator i zagovornik ideje "jedinstvene Mitrovice", čemu se energično protive Srbi iz Severne Mitrovice i njihovi politički predstavnici.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Bahtiri preti ratom, Rakić odgovara

Izvor: B92, 05.Feb.2019

Gradonačelnik Južne Kosovske Mitrovice Agim Bahtiri tvrdi da će "ako se dotakne grad Mitrovica", u okviru sporazuma između Prištine i Beograda, "doći do rata"...Radio "Kontakt plus" prenosi da je Bahtiri ovo izjavio na skupu povodom obeležavanja 19 godina od ubistva 10 i ranjavanja 25 Albanaca...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.