Američki potpredsednik od večeras na Kosovu

Izvor: Beta, 16.Avg.2016, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američki potpredsednik od večeras na Kosovu

U Prištini su završene sve pripreme za doček američkog potpredsednika Džozefa Bajden koji bi večeras posle 20 časova trebalo da stigne na Kosovo.Grad je okićen kosovskim i američkim zastavama, a očekuje se da Bajden na prištinski aerodrome sleti posle 20 časova.Najviši zvaničnici Kosova, predsednik i premijer Kosova Hašim Tači i Isa Mustafa, ocenili su da predstojeća poseta američkog potpredsednika Džozefa Bajdena Kosovu predstavlja veliki i izuzetan dogadjaj za Kosovo.Tači je ocenio da je prijateljstvo Kosova i SAD "doživotno"."Kosovo i naš narod su uvek zahvalni potpredsedniku Bajdenu i njegovoj porodici za doprinos Kosovu", napisao je Tači.Premijer Mustafa naveo je da je ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Zastave za američkog potpredsednika Bajdena

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Avg.2016

Kosovo se priprema za doček američkog podpredsednika Džozefa Bajdena koji stiže u utorak, glavni trgovi Prištine okićeni su američkim i kosovskim zastavama. (Kosovski servis RFE/RL)

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.