Albanija: Srpske firme dobrodošle

Izvor: S media, 14.Okt.2011, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanija: Srpske firme dobrodošle

U Albaniji postoji sve veća tražnja za poljomehanizacijom, građevinskim mašinama i materijalima i srpske firme su dobrodošle na to rastuće tržište.

To je istaknuto u Privrednoj komori Srbije, na sednici sekcije za Albaniju.

Kosovo albanizuje Srbe zbog penzije

Plan "Srbija 2020" pao u vodu

Iz Kine nam stižu milijarde

Ambasador Albanije u Srbiji Špetim >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Čauši je, na sednici koju je organizovao Odbor za ekonomske odnose sa inostranstvom PKS, pozvao dve zemlje da unaprede ekonomsku saradnju.

Čauši je istakao da albanska ekonomija obećava svim investitorima pravedno i otvoreno tržište, koje funkcioniše po evropskim standardima dodajući da ekonomski odnosi treba budu prioriteni i bez predrasuda, u cilju daljeg napretka u približavanju Evropskoj uniji Albanije i Srbije.

"Ovaj susret je ohrabrujući za unapređenje saradnje dve zemlje u cilju obostranih interesa, a regionalna saradnja je neophodna za napredovanje ka evropskim integracijama", rekao je on.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.