Advokat : Keljmendi neće biti izručen BiH

Izvor: Blic, 03.Avg.2013, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Advokat : Keljmendi neće biti izručen BiH

Naser Keljmendi neće biti izručen Bosni i Hercegovini, i njemu se eventualno može suditi na Kosovu samo za ubistvo jednog državljanina BiH iz 2007, izjavio je njegov advokat Besnik Beriša, ističući da je proces ekstradicije okončan.

Njegova moguća ekstradicija je sada zatvoreno poglavlje, rekao je Beriša za portal "Gazeta ekspres", i dodao da je sud odbio sumnje tužilaštva da je Keljmendi uključen u organizovani kriminal i trgovinu narkoticima.

Beriša je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rekao da je Osnovni sud u Prištini prihvatio zahtev odbrane Keljmendija protiv sumnji za učešće u organizovanom kriminalu i trgovini narkoticima i doneo odluku da se istraga vodi samo za sumnju da je učestvovao u ubistvu jednog Bošnjaka 2007. u Bosni.

Keljmendi je uhapšen početkom maja u Prištini, na osnovu Interpolove crvene poternice, koju je raspisala BiH.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beriša: Keljmendi neće biti izručen BiH

Izvor: Akter, 03.Avg.2013

Naser Keljmendi neće biti izručen Bosni i Hercegovini, i njemu se eventualno može suditi na Kosovu samo za ubistvo jednog državljanina BiH iz 2007. godine

Nastavak na Akter...

Keljmendiju će suditi na Kosovu

Izvor: Vesti-online.com, 03.Avg.2013

Kosovo neće izručiti Nasera Keljmendija Bosni i Hercegovini, jer je proces ekstradicije okončan i on može biti optužen za ubistvo jednog državljanina Bosne, ali ne i za organizovani kriminal i trgovinu narkoticima, rekao je njegov advokat Besnik Beriša. ..Naser Keljmendi.."Sud je odbio sumnje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.