Hot! Ovako ljubi Cecina ćerka!

Izvor: Svet, 13.Dec.2014, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hot! Ovako ljubi Cecina ćerka!

Anastasija Raznatović bila je jedna od najlepših devojaka na glamuroznoj proslavi 18. rođendana njenog brata Veljka, iako je konkurencija bila žestoka.
Toga je svestan i njen dečko Kostadin Terzić i zato je ponosno pokazuje, mada i Anastasija još kako ume da obeleži svoju teritoriju.
Njih dvoje su sinoć bili na koncertu Zdravka Čolića, a posle su sa društvom otišli u jednu kafanu na Novom Beogradu.
Tamo su se dodatno zagrejali uz narodnjake >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i opustili, pa je lepa Cecina kći svog dečka izljubila po celom licu.
Razmani crveni karmin po njegovim usnama i poljupci na obrazima ukazuju nam da ih je strast pošteno obuzela, a ako nas pitaju samo neka tako nastave. Kada ce ako ne sada.
Izvor i foto: Life Content
Pogledaj vesti o: Koncert Zdravka Čolića,   Zdravko Čolić

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

ZALUTALA: Cecina kuma došla u japankama na Veljkov rođendan

Izvor: Kurir, 14.Dec.2014, 07:34

Glumica Ljubinka Klarić na proslavi se pojavila u elegantnoj haljini, ali je na nogama umesto cipela imala sandale..Glumica Ljubinka Klarić usred decembra hoda bosonoga...Kuma Svetlane Ražnatović pojavila se u japankama na Veljkovom 18. rođendanu, koji je nedavno proslavljen u luksuznom hotelu na...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.