Set za prvu pomoć (ne)može da se dopuni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2011, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Set za prvu pomoć (ne)može da se dopuni

NOVI SAD -

Vozači imaju još mesec dana da, prema novom Pravilniku o tehničkim uslovima za vozila, nabave novi komplet za pružanje prve pomoći. Imajući u vidu da u Srbiji ima oko dva i po miliona automobila i motocikala, građane će taj novi udar na džep koštati oko 58 miliona evra.

Zvaničnih potvrda, da li može da se dokupi određeno medicinsko sredstvo iz kompleta, još nema, iako iz Ministarstva zdravlja poručuju da postoji ta mogućnost i naglašavaju da se može >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dokupiti standardizovan deo iz seta prve pomoći.

Vremena do 19. septembra još ima, do kada bi sve nedoumice trebalo da budu otklonjene.


Pogledaj vesti o: Komplet prve pomoći

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.