SUPERLIGA: Lazarevčani stigli do prvog boda u elitnom rangu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2021, 21:39

SUPERLIGA: Lazarevčani stigli do prvog boda u elitnom rangu

Kolubara i Radnik igrali su 1:1

U poslednjem meču drugog kola Superlige Srbije Kolubara iz Lazarevca osvojila je prvi bod u elitnom rangu pošto je igrala nerešeno 1:1 (1:0) sa Radnikom iz Surdulice. Mogli su Lazarevčani i do sva tri boda, ali ih je koštao ostanak sa igračem manje.

Kolubara je bila bolja toko mprvog poluvremena, a do vođstva je stigla već u 3. minutu pošto je Vučetić uspeo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da savlada golmana Radnika sa dvadesetak metara posle greške odbrane gostiju. Iako je Kolubara imala prilike da uveća prednost na poluvremenu je ostalo 1:0.

Samo pet minuta igre je prošlo u drugom poluvremenu kada je Oreščanin zbog drugog žutog kartona isključen i od tog trenutka je Radnik bio boli tim. Pokušavali su gosti da iskoriste brojčanu prednost, stvarali prilike, ali je golman Puletić bio na visini zadatka sve do 74. minuta kada ga je Radmanovac savladao za izjednačenje. IMala je Kolubara šansu kada je Nikolić pogodio prečku, ali je na kraju ostalo 1:1.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgled Džoli, supruga MMA borca Dastina Porijea

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.