Nikolić: Pokazali smo kvalitet na derbiju, idemo po trofej (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 27.Sep.2018, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Pokazali smo kvalitet na derbiju, idemo po trofej (VIDEO)

Nemanja Nikolić zatresao je mrežu Kolubare u jučerašnjoj utakmici

Fudbaleri Partizana obezbedili su plasman u osminu finala Kupa Srbije pobedom nad Kolubarom u Lazarevcu (1:2), a strelac vodećeg pogotka za crno-bele bio je Nemanja Nikolić. Odlično se centarfor crno-belih snašao posle ubačene lopte Slobodana Uroševića sa leve strane i matirao Tanasijevića.

>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

"Čestitao bih Slobodanu na odigranoj utakmici, koju je krunisao sa dve asistencije, kao i kompletnom timu na pobedi. Moj gol je došao kao plod jedne lepe akcije, ali iskreno nisam zadovoljan svojim izdanjem", rekao je Nikolić.

Nahvalio je napadač Parnog valjka srpskog trećeligaša.

"Kolubara je ekipa koja je jedan od favorita za povratak u Prvu ligu Srbije i koja ima dosta iskusnih igrača koji će samim tim doprineti njihovom napretku i povratku. Atmosfera je bila odlična, a pozitivno sam iznenađen i kvalitetom terena na kojem može da im pozavidi dobar superligaški tim", kazao je golgeter Partizana.

Zoran Mirković prlično je promešao karte na jučerašnjoj utakmici, ali igrači koji su imali nešto manju minutažu u prethodnom delu sezone pokazali su da stručni štab može ozbiljno da računa na njih.

"Izašli smo kao potpuni favoriti i to opravdali na terenu, igrom i dominacijom kroz posed lopte. Gledali smo da se što manje potrošimo, jer smo iskreno dosta psihički i fizički iscrpljeni posle večitog derbija i dešavanja koje ne želim da komentarišem. Predstoji nam teško gostovanje u Nišu, gde moramo ići na pobedu i vratiti se na pobednički kolosek u super ligi. Pokazali smo u utakmici sa večitim rivalom da smo bolja ekipa i da imamo prava da se nadamo trofeju", zaključio je Nikolić.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.