Kolubarski okrug: 229 novozaraženih, u Valjevu 161

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Nov.2020, 11:43

Kolubarski okrug: 229 novozaraženih, u Valjevu 161

Prema podacima Štaba za vanredne situacije Valjevo, tokom jučerašnjeg dana u gradu na Kolubari registrovano je još 161 slučaj pozitivnih na virus korona, a kako navode razlozi za taj broj su povećano oboljevanje, kašnjenje rezultata i povećano testiranje i antigenskim testovima.

U kovid ambulanti Doma zdravlja Valjevo juče je obavljeno 514 pregleda, a u Opštoj bolnici 38, testirano je ukupno 336 osoba.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Na bolničkom lečenju nalazi se 109 kovid pacijenata od kojih su osam na respiratoru, a 1.384 kovid pozitivnih leči se u kućnim uslovima.

Na teritoriji Kolubarskog okruga, pored Valjeva, registrovano je još 68 pozitivnih na virus korona i to u Lajkovcu četiri, Mionici 10, Ljigu 22 i Ubu 32.

Jedina opština u Kolubarskom okrugu u kojoj nema novoobolelih je Osečina.

Štab upozorava da su novooboleli svih starosnih grupa, zaposleni u prometu, uslugama, javnim službama, zdravstvu, školama, obdaništima..., nezaposleni, penzioneri i osobe iz kućnog karantina.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.