Grčić: Važno da svako od nas da svoj doprinos

Izvor: Beta Video, 03.Jul.2014, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grčić: Važno da svako od nas da svoj doprinos

OBRENOVAC - Direktor RB ``Kolubara`` Milorad Grčic, donator. rekao je prilikom donošenja humanitarne pomoći selu Urovci, opština Obrenovac, da je ``važno da svako od nas, bez obzira čime se bavi, da svoj doprinos``. Grčić je dodao da je pomoć Urovcima, koje je pretrpelo velike štete, može `` koliko toliko da ublaži posledice od poplava u narednom periodu``. (CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Kolubara

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Zobenica: Pomoć se nastavlja sve do zime

Izvor: Beta Video, 03.Jul.2014

OBRENOVAC - Savetnik gradonačelnika Novog Sada, Damir Zobenica prilikom donošenja humanitarne pomoći u selo Urovci, opština Obrenovac, rekao je da pomoć ``sigurno ne dolazi poslednji put`` i da će pomoć stizati sve do zimskog perioda. On je rekao da je ``akcenat stavljen na pomoć u hrani, u sredstvima...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.