Zvezdina poruka Dejvidu Blatu

Izvor: Sportske.net, 20.Avg.2019, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdina poruka Dejvidu Blatu

Crvena zvezda mts je uputila poruku legendarnom treneru koji je juče otkrio da boluje od multiple skleroze.

Dejvid Blat je juče uputio pismo javnosti u kojem je istakao da boluje od multiple skleroze, ali da će i dalje voditi ekipu Olimpijakosa i da će i dalje biti posvećen košarci.

Poruku ovom legendarnom košarkaškom treneru uputila je i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvena zvezda mts.

"Prošli smo zajedno kroz mnoge bitke.







Nekad smo pobeđivali, nekad gubili. Uvek je čast boriti se sa tobom i u sledećoj borbi nas imaš u svom timu. Ostani jak, Dejvide", poručili su mu iz Crvene zvezde mts.

We’ve been through many battles together. Sometimes we won, sometimes we lost.

It is always an honor to compete with you, and in your next fight you have us in your team. Stay strong David! 🙏🏼

— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) August 19, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NE ZABORAVLJAJU Navijači Makabija uzvikivali Blatovo ime na aerodromu (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 20.Avg.2019

Svi ljubitelji košarke su u šoku posle vesti da poznati trener Dejvid Blat boluje od multiple skleroze. Mnogi su putem društvenih mreža i na ostale načine pružili podršku američkom treneru, a među njima je i Crvena zvezda.. U četvrtak od 16 igraju Astana – BATE, a u kladionici MaxBet je...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.