Završni turnir Univerzitetske lige Srbije u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 20.Apr.2016, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završni turnir Univerzitetske lige Srbije u Nišu

Niš će u sredu 20. aprila i četvrtak 21. aprila ugostiti najbolje studentske ekipe iz cele zemlje u rukometu, odbojci, košarci i malom fudbalu, koje će se boriti za učešće na Evropskim univerzitetskim igrama u Zagrebu i Rijeci.

Utakmice će se igrati na 4 lokacije - mala i velika sala hale Čair, kao i u halama Osnovnih škola “Miroslav Antić” i “Dušan Radović”.

U naš grad dolaze kolege iz Beograda, Novog Pazara i Novog Sada i na nama je da >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << zajedno pokažemo gostoprimstvo, ali da na terenu i na tribinama budemo "loši" domaćini - kažu iz organizacije u najavi događaja na Fejsbuku.

Prvog dana biće održana takmičenja u rukometu i košarci, a drugog dana u rukometu i malom fudbalu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.