Završni turnir Kupa Radivoja Koraća u Beogradu

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Dec.2013, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završni turnir Kupa Radivoja Koraća u Beogradu

Završni turnir Kupa Radivoja Koraća biće održan u Beogradu, u hali Pionir, saopštio je danas Košarkaški savez Srbije (KSS).
(FOTO: D. Žarković)
Ova odluka usledila je zbog novonastale situacije, do koje je došlo odustajanjem grada Niša od organizovanja završnog turnira, kao i zbog činjenice da nije bilo drugih zainteresovanih za organizaciju, navodi se u saopštenju.
U završnici Kupa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Koraća među osam klubova pet je iz Beograda, pa će veliki broj klubova imati minimalne troškove, bez smeštaja i prevoza, o čemu danas itekako treba da se vodi računa. Za klubove koji igraju regionalnu Jadransku ligu i evropska takmičenja to će biti i značajno smanjenje iscrpljenosti – dodao je KSS.
Ove godine slavi se 90 godina od prve utakmice u Beogradu i 65 godina KSS. U okviru toga na samom Kupu Koraća biće organizovano niz marketinških akcija na promociji košarke – stoji u saopštenju KSS.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Kup Radivoja Koraća: Završnica u Beogradu!

Izvor: Vesti-online.com, 28.Dec.2013, 01:14

Košarkaški savez Srbije (KSS) je saopštio da će se završni turnir Kupa Radivoja Koraća odigrati u Beogradu. .. .."U završnici Kupa, među osam klubova, pet je iz Beograda. Organizacijom u Beogradu veliki broj klubova će imati minimalne troškove (bez smeštaja i prevoza), o čemu u današnje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.