Vujošević o Evrobasketu: Zamislite da igra Jugoslavija...

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2017, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević o Evrobasketu: ''Zamislite da igra Jugoslavija...''

Kako bi danas izgledala ta ekipa da nije bilo krvavog raspada zemlje?

Duško Vujošević je odavno poznat kao veliki jugonostalgičar, to često ističe, a to se vidi i iz njegovog najnovijeg intervjua koji je dao za sarajevsko ''Oslobođenje''.

U opširnom intervjuu dotakao se brojnih aktuelnih tema, a ovde smo izdvojili njegov komentar o učinku reprezentacija iz regiona na Evropskom prven stvu koje ulazi u samu završnicu.

''Kada su u pitanju ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz regiona, zaslužuju veliku pohvalu i mi koji malo duže pratimo košarku ne možemo da ne pomislimo koliko bi ustvari reprezentacija Jugoslavije bila dominantna, da nastupa u tom sastavu i da je ta zemlja ostala cela'', poručio je, između ostalog, Duško Vujošević.

Ovim komentarom, popularni Dule nas je naveo na tu kombinatoriku. Čak i bez brojnih povređenih ili sprečenih superzvezda, poput Teodosića, ili Jokića, neka ''ex-Yu'' selekcija bi zaista izgledala premoćno.

Zamislite u istom timu Bogdana i Bojana Bogdanovića, Luku Dončića, Stefana Jovića, Gorana Dragića, Bobana Marjanovića...

Španci definitivno ''ne bi mirno spavali''.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.