Vovoras novi trener Panatinaikosa

Izvor: RTS, 24.Maj.2020, 21:02

Vovoras novi trener Panatinaikosa

Novi trener košarkaša Panatinaikosa biće Jorgos Vovoras, prenosi specijalizovani košarkaški portal Jurohups.
Kako navodi Jurohups, Vovoras, doskorašnji pomoćnik na klupi "zelenih", preuzeće ekipu i biti prekomandovan na mesto prvog trenera.

Grčki stručnjak ima 43 godine, a funkciju prvog trenera preuzeće početkom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << juna.
Očekuje se da će se prvi čovek Panatinaikosa Dimitris Janakopulos uskoro obratiti javnosti na konferenciji za medije povodom novog trenera.
Vovoras je šest godina bio pomoćnik u Panatinaikosu, a na mestu prvog trenera naslediće američkog stručnjaka Rika Pitina koji je u martu napustio Atinu.
Tokom karijere, Vovoras je između ostalog bio i asistent u Uniksu i PAOK-u, dok je kao šef struke vodio OFI i APOEL.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PAO uskoro predstavlja novog trenera

Izvor: B92, 24.Maj.2020

Novi trener košarkaša Panatinaikosa biće Jorgos Vovoras, prenosi specijalizovani košarkaški portal Jurohups...Kako se se navodi, 43- godišnji Vovoras funkciju prvog trener preuzeće početkom juna, kada se očekuje da će se prvi čovek Panatinaikosa Dimitris Janakopulos obratitii javnosti na konferenciji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.