Više nije Mega Vizura - sada je Mega Leks!

Izvor: Sportal.rs, 24.Nov.2014, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više nije Mega Vizura - sada je Mega Leks!

Košarkaški klub Mega Vizura ponovo je promenio naziv i ubuduće će se takmičiti pod imenom Mega Leks, objavljeno je na tviter nalogu ABA ligaša. Do promene naziva je došlo pošto je novi sponzor kluba postala firma "Leks Group".

Ovo je već šesta promena naziva kluba sa privremenim "boravištem" u Sremskoj Mitrovici, koji je po osnivanju 1998. godine nosio ime Avala Ada, 2005. godine menja ime u Mega Basket, a vrlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << brzo u Mega Ishrana, koje je bilo aktuelno dve godine.

Dve sezone kasnije Mega je uz ime imala dodatak iz sponzorskih razloga, pa se najpre zvala  "Mega Aqua Monta" i Mega Hypo Leasing", a od sezone 2009/2010., pda do danas, nosila je naziv Mega Vizura.  

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Nema više Mega Vizure!

Izvor: Vesti-online.com, 24.Nov.2014

Bolonjski Virtus i Kinder, odnosno, srpska Mega su košarkaški timovi, koji su, verovatno, promenili najveći broj imena u istoriji igre pod obručima. Član ABA lige i tim u ekspanziji posle nešto više od pet godina pod imenom Mega Vizura, ponovo je promenio naziv...Ružičasto-plavi iz Sremske Mitrovice...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.