Virtus nudi Brajantu 3,72 miliona evra

Izvor: Beta, 26.Sep.2011, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Virtus nudi Brajantu 3,72 miliona evra

RIM, 26. septembra 2011. (Beta) - Košarkaški klub Virtus iz Bolonje ponudio je zvezdi Los Andjeles Lejkersa Kobiju Brajantu 3,72 miliona evra za jednu sezonu u italijanskom klubu.

U Virtusu se nadaju da će Brajant potpisati ugovor s tim klubom do kraja sedmice, pre nego što košarkaš Lejkersa dodje u Italiju gde ima obaveze prema sponzorima.

Izvor iz Virtusa rekao je agenciji AP da je italijanski klub spreman da plati Brajantu ugovor u gotovini, ali nije želeo da iznosi detalje jer su pregovori u toku.

Postoji i druga mogućnost da Brajant zaigra u Virtusu, i to za 1,5 miliona evra ali uz ugovor od dva meseca, odnosno za milion evra uz ugovor od mesec dana. Ostavljena je čak i mogućnost da Brajant nastupi na samoj jednoj utakmici za 670.000 evra.

..

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kobi Brajant na meti evropskih velikana

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Sep.2011

Kobi Brajant je uvek u fokusu. Menadžere zvezde Los Anđeles Lejkersa opsedaju čelnici klubova iz Evrope. Italijani i Turci posebno žele da angažuju lidera Jezerdžija iz Grada anđela.. Nedavno je stigla i ponuda Virtusa iz Bolonje od 6,7 miliona dolara za narednu sezonu, dok traje lok-aut u elitnom...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Kobi šokirao Bolonju, traži 15 miliona godišnje

Izvor: Blic, 27.Sep.2011, 18:10

NBA superstar Kobi Brajant poručio je čelnicima Virtusa iz Bolonje da im je potrebno 15 miliona dolara da bi ga angažovali na godinu dana...Brajant je odbio prvu ponudu predsednika Klaudija Sabatinija vrednu 6,7 miliona, a predsednik tima iz Bolonje spreman je čak i da iz svog džepa izvadi novac...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.