Valensija pravi Grad košarke vredan 18.000.000 evra! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 08.Sep.2016, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valensija pravi Grad košarke vredan 18.000.000 evra! (VIDEO)

Sjajan projekat španskog košarkaškog kluba

Često kažemo da je Srbija zemlja košarke, ali mnogo toga nedostaje da zaista i budemo, barem kada je u pitanju infrastruktura. Ipak, ono što je predstavio košarkaški klub Valensija predstavlja „svemirski“ iskorak čak i za evropske uslove.

Naime, španski klub danas je započeo radove na izgradnji novog sportskog centra, svojevrsnog Grada košarke, a vrednost radova procenjuje se na 18.000.000 evra. Očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se da ovaj super moderni centar bude završen do kraja 2017. godine.

Predviđeno je da ima 13 košarkaških terena od kojih će čak devet biti pokriveni i tu će moći da se igraju i zvanične utakmice.

Ceo kompleks zauzimaće prostor od oko 15.000 kvadratnih metara, a prvi čovek kluba, bogati španski biznismen Huan Roig istakao je da ovaj projekat potvrđuje odlučnost Valensije da postane veliki klub.

Radi se o projektu od kojeg će, prema njegovim rečima, ,korist da ima ne samo Valensija, već kompletna španska košarka.



(FOTO: Youtube printscreen)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.