TRAŽE SELEKTORA: Turci razgovarali sa Željkom Obradovićem

Izvor: Kurir, 02.Feb.2014, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAŽE SELEKTORA: Turci razgovarali sa Željkom Obradovićem

Videćemo u narednim danima, rekao je tim menadžer turskog nacionalnog tima Harun Erdenaj

Turska košarkaška federacija intezivno traži nasladnika Bogdana Tanjevića na selektorskoj poziciji. Turci su od FIBA dobili specijalnu pozivnicu za Svetsko prvenstvo u Španiji i neophodan im je iskusan i kvalitetan stručnjak, pa su prvo usledili razgovori sa najboljim trenerom na Starom kontinentu, Željkom Obradovićem.

"Pregovarali smo sa Obradovićem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ali mislim da selektor treba da bude neko ko dobro pznaje turske igrače. Videćemo u narednim danima", rekao je tim menadžer turskog nacionalnog tima Harun Erdenaj lokalnim medijima.

Pored Turske specijalne pozivnice dobili su i Brazil, Finska i Grčka.

Svetsko prvenstvo u Španiji biće odigrano između 30. avgusta i 14. septembra ove godine.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

KOŠARKAŠ BESAN JER NEĆE IGRATI NA OL-STARU: Sada ću ubiti sve one koji su ispred mene

Izvor: Kurir, 02.Feb.2014

Već sam bio nervozan, a ovo je samo pogoršalo stvari. Sada ću ubiti sve one koji su ispred mene, zapretio je Lens Stivenson..Košarkaš Indijana pejsersa Lens Stivenson ne može da se pomiri sa činjenicom da četvrtu godinu za redom neće igrati na Ol-staru. Sjajni bek ne krije da je veoma besan...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.