TBL - Bogdanov rafal za novu pobedu Fenera

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2016, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TBL - Bogdanov rafal za novu pobedu Fenera

Srpski internacionalac iz redova Fenerbahčea Bogdan Bogdanović ponovo je zablistao u turskom šampionatu pa je zahvaljujući njegovom sjajnom učinku ekipa Željka Obradovića ubeležila novu pobedu.

Košarkaši Fenerbahčea upisali su petu uzastopnu pobedu u svim takmičenjima čime su produžili seriju dobrih rezultata u domaćem šampionatu.

Nakon ubedljive pobede nad Crvenom zvezdom Telekom u Beogradu, Fenerbahče je u okviru 15. kola Turske >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << košarkaške lige (TBL) kao gost savladao Ušak rezultatom 93:82 (17:30, 26:25, 27:13, 23:14) i to nakon velikog preokreta.

Domaćin je već u prvom poluvremenu stigao do prednosti od 19 poena razlike (52:33) ali su se izabranici Željka Obradovića vratili u meč tokom treće četvrtine, da bi u poslednja četiri minuta rešili pitanje pobednika serijom 9:0.

Generator večerašnjeg uspeha Fenerbahčea bio je srpski internacionalac Bogdan Bogdanović koji je postigao 25 poena uz 8 skokova, dok je drugi najefikasniji igrač pobedničkog tima bio Pero Antić sa 18 poena.

Drugi srpski internacionalac iz redova Fenerbahčea Nikola Kalinić postigao je 8 poena.

Nakon večerašnjeg trijumfa Fenerbahče se vraća na lidersku poziciju na tabeli sa skorom 11-4, a Galatasaraj pada na drugo mesto.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VTB - Lokomotiva gazi redom

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2016

Košarkaši Lokomotive Kubanj iz Krasnodara ubeležili su još jednu pobedu u VTB ligi, pošto su večeras kao gosti savladali ekipu Rige...Evroligaš iz Krasnodara vezao je četvrtu uzastopnu pobedu u regionalnoj VTB ligi trijumfom nad Rigom rezultatom 89:84 (15:23, 28:19, 19:21, 27:21)...Lokomotiva...

Nastavak na Sportske.net...

ABA - Glen Kozi MVP kola! (foto)

Izvor: Sportske.net, 12.Jan.2016, 15:23

Najkorisniji košarkaš 19. kola ABA lige dolazi iz ekipe Zadra...Košarkaš Zadra Glen Kozi proglašen je danas za najboljeg igrača 19. kola Jadranske lige...Zadar je prošlog petka u gostima savladao Tajfun 82:66, a Kozi je bio najbolji pojedinac na tom meču...On je tada proveo 33 minuta na terenu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.