Izvor: HotSport.rs, 15.Jan.2017, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAMNOPUTA LETELICA: Neverovatno kucanje igrača FMP-a u Železniku (VIDEO)

Potez Australijanca Boldena obeležio je dosadašnji deo susreta FMP-a i Mornara.
Džona Bolden je uspeo da veoma efektno završe dobro organizovanu akciju domaćeg tima, i to ni manje ni više nego pored jednog od najatraktivnijih igrača ekipe iz Bara.
Болдена из ФМП право у Звезду наредне сезоне
— Nikola Nikolic (@NLordBK) January 15, 2017
Odličnom fintom je prvenstveno Bolden izbacio Pavića, a kasnije i fenomenalno >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << zakucao loptu “preko” Oktavijusa Elisa.
Ovim potezom je košarkaš rodom iz Melburna raspalio atmosferu u Železniku, a Ajzei Ostinu pokazao da ima konkurenta u ekipi što se atraktivne košarke tiče.
(Izvor: YouTube/ABA liga j.t.d.)
The post TAMNOPUTA LETELICA: Neverovatno kucanje igrača FMP-a u Železniku (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.