Stefan Jović pozdravio Niš (video)

Izvor: JužneVesti.com, 14.Sep.2014, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefan Jović pozdravio Niš (video)

Košarkaški reprezentativac Srbije Nišlija Stefan Jović nakon pobede nad Francuskom u polufinalu Svetskog prvenstva iz svlačionice je pozdravio grad u kom je rođen.

Posle trijumfa nad Francuskom (90:85) i plasmana u finale dvadesettrogodišnji Jović je ispred kamere SOS kanala dva puta rekao "Pozdrav za moj Niš".

Jović je igrao >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << na svih 8 utakmica na Svetskom prvenstvu.

Srbija večeras od 21 sat igra protiv Sjedinjenih Američkih Država u finalu Mondijala.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ODBROJAVANJE: Sat vremena do početka finala, puni kafići, prazne ulice

Izvor: 24sata, 14.Sep.2014

Početak finala Svetskog prvenstva u košarci je za sat vremena, a nestrpljenje kao da se oseća u vazduhu. Društvene mreže pretrpane su porukama podrške našim košarkašima. U isto vreme, kafići širom Srbije pune se gostima koji zauzimaju mesta ispred video bimova i TV ekrana...Večeras je ceo...

Nastavak na 24sata...

Ovako su američki komentatori videli finale (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Sep.2014, 01:29

Poslušajte u narednih 6 minuta kako su američki komentatori komentarisali duel Srbije i Sjedinjenih Američkih Država u finalu Svetskog prvenstva u Španiji.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.