Stefan Jović drži javni čas košarke u Nišu

Izvor: Megafon.co, 14.Apr.2021, 11:59

Stefan Jović drži javni čas košarke u Nišu

Koliko dece iz Niša sanja da napravi dvokorak ka ostvarenju košarkaških snova i da krene stopama Stefana Jovića? Plejmejker Srbije podržaće dečake i devojčice iz svog rodnog grada na spektaklu 17. aprila, na Mozzartovom terenu koji je dobio ime baš po osvajaču medalja sa nacionalnim timom -Stefan Jović.
Uz asistenciju kompanije Mozzart, 70 dece će šest meseci moći da trenira u SC „Šivara“ bez ikakve nadoknade, a projekat se realizuje u saradnji sa KK Marinos. Klince >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << će podučavati treneri Nikola Bogdanović i Marko Milović, a najbolji polaznici škole će kao nagradu dobiti kartu za kamp Miloša Teodosića (Teo 4)! Prijave za čas košarke su otvorene do 15. aprila u ponoć, a mogu se slati na adresu besplatneskolesporta@mozzartsport.com.
“Izuzetno mi je zadovoljstvo što sam deo ovog sjajnog tima, a hvala kompaniji Mozzart što će kroz ovu akciju spojiti decu sa njihovim uzorima. Zajedno možemo da ih motivišemo i ukažemo na to koliko je važno da se bave sportom, bez obzira na to da li sanjaju medalje koje smo osvajali ili samo žele da budu aktivni i treniraju. Znam koliko će ovaj događaj značiti deci iz Niša i radujem se javnom času košarke u mom rodnom gradu. Neka sport bude dostupan svoj deci”, kaže Stefan Jović i poziva roditelje da svoju decu prijave do 15. aprila.
Foto – Branko Starčević Biografije trenera u Besplatnoj školi košarke •             Nikola Bogdanović
Obrazovanje: viši košarkaški trener. Radio je u klubovima: KK Nibak Niš – škola košarke, OKK Radnički Niš – prvi trener juniorske ekipe, ŽKK Student Niš – prvi trener kadetske ekipe, ŽKK Student Niš – prvi trener seniorske ekipe, KK Ergonom Niš – pomoćni trener seniorske ekipe, KK Ergonom Niš – pomoćni trener seniorske ekipe, KK Sinđelic Niš – prvi trener seniorske ekipe, KK Konstantin Niš – pomoćni trener seniorske ekipe, KK FairPlay Niš – prvi trener juniorske ekipe.
•             Marko Milović
Licencirani trener Košarkaškog saveza Srbije od 2013. godine. Sportski direktor KK Marinos i trener juniorskog sastava KK Marinos. Diplomirao na Univerzitetu u Prištini, na Fakultetu za sport i Fakultetu za fizičko obrazovanje, 2001-2009.
Ranija karijera: Trener najmlađih kategorija (do 10 godina) u Košarkaškom klubu KK Junior iz Niša od 2014. Trener prve ekipe u Košarkaškom klubu KK Jastrebac iz Aleksinca od 2013. do 2015. godine. Kup najmlađih kategorija (do 10 godina) u Košarkaškom klubu KK Nibac od 2010. do 2012. godine. Trener najmlađih kategorija do 15 godina, do 18 godina u Košarkaškom klubu KK Niš od 2003. do 2010. godine.
Besplatne škole sporta Školica u Nišu je jedna od četiri koja se organizuje u sklopu Mozzartovog projekta Besplatne škole sporta. U toku su prijave i za fudbal (Beograd, dečaci od 7-10 godina, selekciju pravi Aleksandar Katai 10. aprila), rukomet (Aranđelovac, dečaci i devojčice od 8 do 13, javni čas 25. aprila sa Ratkom Nikolićem) i odbojku (Beograd, devojčice od 8 do 11, Vesna Čitaković dolazi na otvoreni čas 8. maja).

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.