Srbija bolja od Republike Srpske u Zvorniku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Dec.2017, 00:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija bolja od Republike Srpske u Zvorniku

Selekcija lige Srbije pobedila je ekipu Republike Srpske 101:70 u prijateljskom meču odigranom na tradicionalnom 21. "Košarkaškom saboru" u Zvorniku.

Srpski tim do trijumfa je vodio Nikola Hristov sa 19 poena, Lazar Zorčić dodao je 16, Jagoš Matijašević 13, a 12 u domaćem sastavu Milan Lužajić.

Prethodno su odigrani mečevi između ženske košarkaške reprezentacije Republike Srpske >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i selekcije iz lige Srbije 76:90, kao i košarkaša u kolicima koji je dobio tim Republike Srpske 76:71.

Ujedno, proglašeni su i najbolji košarkaši iz Republike Srpske u 2017. godini, a to su Ognjen Kuzmić i Milena Rađenović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.