Srbija bez Tea i Bobija u septembru, pozvan Luković

Izvor: N1 televizija, 29.Avg.2018, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija bez Tea i Bobija u septembru, pozvan Luković

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević u septembarskim kvalifikacionim mečevima za Svetsko prvenstvo u Kini neće moći da računa na dvojac iz LA Klipersa Miloša Teodosića i Bobana Marjanovića. U reprezentaciju je pozvan Uroš Luković.

Kako navode "Novosti"   posle obavljenih razgovora sa generalnim >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << menadžerom Klipersa Lorensom Frenkom, Đorđeviću je stavljeno do znanja da sjajnog plejmejkera i centra neće imati u ekipi.

"Atletski i medicinski deo štaba Los Anđeles Klipersa odlučio je da dva naša reprezentativca jos više rade na jačanju svojih tela i pripremi za novu sezonu. Tako nećemo moći da računamo na njihove usluge, već će morati da rade po programu Klipersa, što sam i očekivao", izjavio je selektor Đorđević za Blic.

Isti medij je objavio i da će zamena za Bobana Marjanovića u reprezentaciji biti centar Mornara Uroš Luković.

Od ranije je poznato da za državni tim u septembru neće igrati centar Denvera Nikola Jokić, dok je otpao zbog povrede i krilni centar Banvita Stefan Birčević.

Selektor Đorđević će u sredu saopštiti skraćeni spisak igrača za mečeve kvalifikacija za SP protiv Grčke 13. i Estonije 16. septembra.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.