Skariolo ne može da računa ni na Abrinesa!

Izvor: Sportske.net, 20.Avg.2015, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skariolo ne može da računa ni na Abrinesa!

Selektor košarkaške reprezentacije Španije Serđo Skariolo neće moći da računa na veliki broj sjajnih igrača za predstojeće Evropsko prvenstvo, a odsustvo je u četvrtak potvrdio i Aleks Abrines.

Košarkaška reprezentacija Španije spada u red favorita za osvajanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Evropskog prvenstva ali se čini da Serđo Skariolo ima sve manje kvalitetnih igrača na raspolaganju.

"Crvena Furija" će na Eurobasketu igrati bez Huana Karlosa Navara, Marka Gasola, Hosea Kalderona, Rikija Rubija, Serža Ibake, a u četvrtak je sa spiska otpao i Aleks Abrines.

Mladi bek Barselone bio je pod znakom pitanja zbog povrede ali je danas otklonjena svaka sumnja pošto je Abrinesu potrebno još vremena kako bi se oporavio od povrede.

Reprezentacija Španije nalazi se u grupi sa selekcijom Srbije, Nemačke, Islanda, Turske i Italije, a upravo će "Orlovi" prvi na megdan "Crvenoj Furiji".

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FURIJA SE RASPADA: Ni Abrines neće igrati za Španiju na EP!

Izvor: Kurir, 20.Avg.2015

Reprezentativac Španije i košarkaš Barselone Aleks Abrines zbog povrede će propustiti Evropsko prvenstvo...Posle Navara, Marka Gasola, Kalderona, Rubija i Ibake, selektor Serđo Skariolo neće moći da računa ni na Abrinesa...Reprezentacija Španije će na evropskom prvenstvu igrati u grupi sa Srbijom,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.