SVEČANOST U KSS: Danilović ugostio evropske šampione u Kući košarke

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 14:15

SVEČANOST U KSS: Danilović ugostio evropske šampione u "Kući košarke"

Čestitke na istorijskom uspehu.

Košarkaši muške juniorske reprezentacije Srbije, koja je trijumfovala na Evropskom prvenstvu u Nišu, posetili su danas "Kuću košarke", gde ih je ugostio predsednik Košarkaškog saveza (KSS) Srbije Predrag Danilović.

Danilović je igračima i stručnom štabu čestitao na istorijskom uspehu, ističući da su zaslužili titulu evropskog prvaka.

- Presrećan sam zbog vašeg uspeha, ova će vam sigurno ostati jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od najdražih medalja za ceo život. Apasolutno ste zaslužili ovo zlato i treba da uživate u njemu. Zahvaljujem još jednom gradu Nišu, predivnoj publici koja je dodatno dala snagu i motivaciju ovim mladim momcima kojima je to bilo potrebno, jer ne treba da zaboravimo da su oni još deca i da nije bilo nimalo jednostavno igrati pred domaćom publikom, pogotovo pred punom dvoranom - naveo je Danilović, prenosi sajt KSS.

Selektor Nenad Stefanović zahvalio je na gostoprimstvu i naglasio da je reprezentacija imala odlične uslove i sjajnu saradnju sa KSS.

- Imali smo sve što nam je bilo potrebno i nismo imali ni jedan izgovor da ne napravimo dobar rezultat. I momci su bili zadovoljni, a sve ostalo ste videli na terenu - istakao je Stefanović.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.