Real, kao po običaju, čuva najbolje!

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2019, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real, kao po običaju, čuva najbolje!

Sjajni centar će uskoro staviti paraf.

Kako prenosi "Sportando", Valter Tavareš će potpisati novi ugovor sa madridskim Realom.

Centar sa Zelenortskih ostrva je u Madrid stigao sredinom prošle sezone, kao zamena za Ognjena Kuzmića, koji je doživeo tešku povredu.

Trebalo mu je vremena da se adaptira na evropsku košarku, kako je karijeru pre toga gradio u NBA i razvojnoj ligi, ali kada se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << navikao, postao je jedan od najbitnijih igrača u klubu.

Proglašen je ove sezone i za najboljeg defanzivca Evrolige, ima ugovor sa klubom do 2020. godine, ali će staviti paraf na novu saradnju, koja će ga u klubu zadržati na duži period.

Tavareš je pred sobom imao samo dve opcije, povratak u NBA ili ostanak u "Vizink centru", kako stoje stvari odabrao je da i naredne sezone brani boje "kraljevskog" kluba.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Gotovo, rešena sudbina Huana Mate!

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2019

Španskom fudbaleru aktuelni ugovor sa "Đavolima" istiće za par nedelja...Danas je važan dan za ekipu Mančester junajteda, kako su nakon angažovanja Danijela Džejmsa iz Svonsija ponudili i novu saradnju jednom od najiskusnijih igrača u klubu..."Skaj Sports" prenosi da je uprava Junajteda donela...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.