Reakcija iz ABA, podneta prijava protiv navijača koji je udario beka Cedevita Olimpije (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2019, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reakcija iz ABA, podneta prijava protiv navijača koji je udario beka Cedevita Olimpije (video)

Crnogorska policija podnela je prekršajnju prijavu protiv maloletnog S.H. (17) jer je na utakmici Mornar - Cedevita Olimpija u Baru fizički udario košarkaša slovenačkog kluba.

Protiv njega je podnijeta prijava zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim pripredbama.

"S.H. je 2. novembra 2019. godine u Sportskoj dvorani Toplica u samoj završnici poslednje četvrtine košarkaške utakmice ABA lige, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je igrana između Mornara i Cedevita Olimpije iz Slovenije utrčao na teren i fizički napao igrača gostujuće ekipe", navodi se u saopštenju.

On je udario u telo igrača, koji tom prilikom nije zadobio povrede.

Nadležni tužilac je obavešten o događaju i izjasnio se da nema elemenata krivičnog dela.

Protiv maloletnika je nadležnom sudu podnet zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, navodi se u saopštenju.

Meč Mornara i ekipe Cedevita Olimpija u petom kolu ABA lige obeležio je incident u finišu.

Nekoliko sekundi pre kraja, kada je meč bio rešen i čekalo se samo da vreme istekne, košarkaš gostiju Rajan Boutrajt je zakucao za konačnih 77:70, što je razljutilo domaću publiku. Jedan od navijača je utrčao na teren i udario Amerikanca navijačkom trubom.

Čitavu situaciju pogledajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.