Raduljica potpisao za Partizan

Izvor: Beta, 06.Sep.2011, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raduljica potpisao za Partizan

BEOGRAD, 6. septembra 2011. (Beta) - Košarkaški šampion Srbije Partizan potpisao je u utorak u Beogradu ugovor sa centrom Miroslavom Raduljicom, koji će sledeću sezonu provesti medju crno-belima na pozajmici iz turskog Anadolu Efesa.

"Srećan sam što je konačno sve završeno i što mogu da počnem sa treninzima. Spreman sam i jedva čekam prve utakmice. Nadam se da se povrede više neće ponavljati...Svi koji me poznaju, znaju kakav odnos imam prema pravim vrednostima, zato sam i izabrao Partizan, klub za koji se vrlo dobro zna kakav sistem gaji i koje vrednosti ističe", rekao je Raduljica.

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić rekao je da je klub želeo uvek da ima dominantne centre, kao i da je dovodjenjem Raduljice tim dobio jednu od najboljih centarskih linija u Evropi.

"Cilj Partizana je uvek bio da ima dominantne centre. Dolaskom Raduljice smo stvarno napravili jednu upečatljivu centarsku liniju, koja je po mom mišljenju jedna od najboljih u Evropi. (Raško) Katić, (Nikola) Peković i Raduljica su stvarno centri koje bi svaki klub poželeo. Bićemo ozbiljan protivnik svakoj ekipi u našoj grupi", rekao je Todorić.

U Partizan su u ovom prelaznom roku došli još i Ejsi Lo, Marko Čakarević, Danilo Andjušić i Nenad Miljenović.

..
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Raduljica potpisao za Partizan

Izvor: Vesti-online.com, 06.Sep.2011

Košarkaški šampion Srbije Partizan potpisao je danas u Beogradu ugovor sa centrom Miroslavom Raduljicom, koji će sledeću sezonu provesti među crno-belima na pozajmici iz turskog Anadolu Efesa..."Srećan sam što je konačno sve završeno i što mogu da počnem sa treninzima. Spreman sam i jedva...

Nastavak na Vesti-online.com...

Raduljica u Humskoj

Izvor: RTS, 06.Sep.2011

Miroslav Raduljica potpisao jednogodišnju pozajmicu u Partizanu i zadužio dres sa brojem osam. Svi koji me poznaju znaju kakav odnos imam prema pravim vrednostima, zato sam i izabrao Partizan, istakao je Raduljica...Sada i definitivno, Mairoslav Raduljica će narednih godinu dana provesti kao član...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.