Radnički: Muta parafirao još četiri godine

Izvor: OkRadio.rs, 15.Jun.2012, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički: Muta parafirao još četiri godine

"Od ovog trenutka daću sve od sebe da pred Kragujevčanima igramo za trofej Radivoja Koraća", istakao Miroslav Nikolić.Miroslav Muta Nikolić potpisao je novi ugovor sa Radničkim iz Kragujevca. Nakon tri sezone u kojima se Radnički ustalio kao ABA ligaš, redovan učesnik završnice nacionalnog kupa i šampionata, počinje novi "mandat" Nikolića koji uz sportske ciljeve na parketu ovoga puta uključuje i šire ambicije košarke iz srca Šumadije. "Već danas smo ozvaničili nastavak moje saradnje sa Radničkim u periodu od četiri godine. Kao šef stručnog štaba kragujevačkog kluba, utvrdio sam sa gradonačelnikom Veroljubom Stevanovićem detalje za dalji razvoj košarke u našem...
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnički: Muta parafirao još četiri godine

Izvor: Mondo, 15.Jun.2012

"Od ovog trenutka daću sve od sebe da pred Kragujevčanima igramo za trofej Radivoja Koraća", istakao Miroslav Nikolić.

Nastavak na Mondo...

Nikolić: Posao počinjem iz minusa, da Kragujevčanima podarimo trofej

Izvor: Sportal.rs, 15.Jun.2012

Košarkaše Radničkog u naredne četiri godine predvodiće Miroslav Nikolić. Nastavak saradnje, koji je i bio najavljen, potvrđen je na sajtu kragujevačkog tima - Ozvaničili smo nastavak saradnje sa Radničkim u periodu od četiri godine.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.