Potvrđeno - Najteži menja najvišeg! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Avg.2015, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno - Najteži menja najvišeg! (video)

Košarkaški menadžer Miško Ražnatović večeras je potvrdio da je Crvena zvezda angažovala Sofoklisa Skorcanitisa.

Aktuelni šampion Srbije dobio je u nedelju prvo veliko pojačanje za novu sezonu u liku grčkog centra Sofoklisa Skorcanitisa.

Pisalo se početkom leta da će "Big Sofo" zameniti Bobana Marjanovića ali je prvobitno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ta informacija bila demantovana od strane čelnika Crvene zvezde, da bi u nedelju menadžer Miško Ražnatović u svom stilu potvrdio transfer.

"Noć kada je najteži zamenio najvišeg! Zvanično pre svega nekoliko minuta" napisao je na svom "Tviter" profilu Miško Ražnatović koji brine o karijerama Bobana Marjanovića i Sofoklisa Skorcanitisa.

"Šifrovana poruka" zapravo je potvrda da će najteži centar Evrolige zameniti najvišeg centra istog takmičenja.

Noc, kada je najtezi zamenio najviseg -))) zvanicno pre svega nekoliko minuta

— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) August 2, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POTVRĐENO: Miško Ražnatović na originalan način najavio veliko pojačanje Crvene zvezde! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 02.Avg.2015

Košarkaški menadžer Miško Ražnatović potvrdio je na svom Tviteru da je Crvena zvezda i zvanično dovela zamenu za Bobana Marjanovića. . . Grčki košarkaš Sofoklis Skorcanitis novi je igrač Crvene zvezde potvrdio je Ražnatović uz originalnu poruku.. - Noć kada je najteži zamenio najvišeg!...

Nastavak na HotSport.rs...

Sofo zvanično u Zvezdi!

Izvor: Vesti-online.com, 03.Avg.2015, 00:24

Crvena zvezda Telekom u nedelju uveče je kompletirala centarsku liniju, angažovanjem čuvenog grčko-kamerunskog džina Sofoklisa Skorcanitisa (30 godina, 208 cm)...Osvajač Evrolige sa Makabijem 2014. godine, vicešampion sveta sa Grčkom u Japanu 2006, zameniće budućeg NBA centra Bobana Marjanovića i...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.