Posle 30 godina, Rađa opet na 250 stepenika

Izvor: Mondo, 05.Okt.2017, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle 30 godina, Rađa opet na "250 stepenika"

Legenda jugoslovenske i hrvatske košarke posle 30 godina ponovo na čuvenom Igmanskom vrhu.

Foto: Instagram/avdics11

Premijera filma "250 stepenika", dela autora Vladimira Pajića o uspehu juniorske reprezentacije SFR Jugoslavije na Svetskom prvenstvu u Bormiju 1987, dirnula je prošle sedmice i aktere tog uspeha i gledaoce.

Posetioci Jugoslovenskog dramskog pozorišta na nogama su pozdravili članove čuvene ekipe selektora Svetislava >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Pešića, a Dino Rađa dobio je jedan od najglasnijih i najdužih aplauza,

Podstaknut emotivnim, filmskim podsećanjem na uspon ka svetskom vrhu, Rađa se ove sedmice vratio u Sarajevo i još jednom se uspeo uz 250 stepenika na planini Igman, koji su imali ogroman značaj za snagu, karakter i volju te šampionske generacije.

U društvu Semira Avdića, još jednog člana te sjajne generacije, jedan od najpopularnijih Splićana ponovo je došao u nekadašnji trening centar "plavih" nada i prošao putem koji niko od igrača tog tima nije zaboravio ni danas.

"Ostaju ljudi. U svoj toj priči samo su bitni ljudi", jedna je od "najjačih" poruka filma o velikom uspehu i još većem drugarstvu, koju je u "250 koraka" izgovorio upravo Dino Rađa.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.