Izvor: Piplmetar.rs, 23.Jul.2023, 02:30

Poceko saopštio širi spisak Italije za Mundobasket

Selektor košarkaške reprezentacije Italije Đanmarko Poceko saopštio je širi spisak igrača na koje računa za pripreme za Svetsko prvenstvo koje počinje 25. avgusta.
Italija se nalazi u A Grupi sa Angolom, Dominikanskom Republikom i Filipinima, jednim od tri domaćina šampionata sveta, uz Japan i Indoneziju.
Italija se nalazi u A Grupi sa Angolom, Dominikanskom Republikom i Filipinima, jednim od tri domaćina šampionata >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << sveta, uz Japan i Indoneziju.
Na spisku selektora Poceka su 16 igrača:
Marko Spisu, Nikolo Manion, Stefano Tonut, Nikolo Meli, Simone Fontekio, Đampaolo Riči, Mateo Spanjolo, Guljelmo Karuzo, Akile Polonara, Muhamet Dijuf, Rikardo Viskonti, Luka Severini, Gabrijele Proćida, Tomas Voldetense, Alesandro Pajola, Luiđi Datome.
Ukoliko u skladu sa očekivanjima Italija i Srbija u svojim grupama budu među prve dve selekcije, igraće međusobno u drugoj fazi šampionata.
𝘼𝙯𝙯𝙪𝙧𝙧𝙞 bringing starpower for the #FIBAWC 🌍#WinForItalia 🇮🇹 pic.twitter.com/zricx5aE4A
— FIBA Basketball World Cup 2023 🏆 (@FIBAWC) July 19, 2023

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Košarka,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jokić ne igra na Mundobaksetu!

Izvor: B92, 23.Jul.2023

Košarkaš Denvera Nikola Jokić prema svemu sudeći neće igrati na Svetskom prvenstvu u košarci...Selektor Srbije Svetislav Pešić još uvek nije objavio spisak igrača i to će tek uraditi u ponedeljak, ali se čini da na njemu neće biti aktuelnog NBA šampiona...Dok čekamo da se to napokon desi,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.