Izvor: RTS, 23.Apr.2021, 15:52

Plej-of ABA lige počinje 3. maja

Plej-of regionalne košarkaške ABA lige počinje 3. maja, sopšteno je na sajtu takmičenja.
Kako je objavljeno, ako pobednik finalne serije bude odlučen u majstorici, poslednji meč u sezoni biće odigran 27. maja.

Košarkaši Crvene zveude, Budućnosti i Igokee za sada su izborili plasman u doigravanje, a poslednji učesnik biće Mornar ili Cedevita Olimpija.
Termini >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << polufinalnih susreta, koji je se igraju na dve pobede su 3, 7. i 11. maj.
Finale se igra na tri pobede, počev od 15. maja, termini su još 17, 21, 23. i 27. maj, ako se obe polufinalne serije završe posle dva utakmice termini finala su 11, 13, 17, 19 i 23. maj.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Plej-of ABA lige počinje 3. maja

Izvor: B92, 23.Apr.2021

Plej-of košarkaške ABA lige počinje 3. maja i trajaće najkasnije do 27. maja, sopšteno je danas iz regionalnog takmičenja...Prve dve utakmice polufinala igraće se 3. i 7. maja, a eventualna majstorica zakazana je za 11. maj...Finalna serija će, u zavisnosti od rezultata u polufinalu, početi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.