PAO ima novog trenera, stigla legenda!

Izvor: Sportske.net, 20.Dec.2018, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAO ima novog trenera, stigla legenda!

Panatinaikos je danas otpustio Ćavija Paskvala.

Velikih problema ima Panatinaikos.

Nakon poraza od Real Madrida nastali su tektonski potresi u Atini, a radikalan potez je povukao Janakopulos kada je danas otpustio trenera Ćavija Paskvala.

Požar će pokušati da ugasi legendarni trener - Rik Pitino.

Legenda je američke košarke, trenirao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Njujork Nikse, Boston Seltikse, a dva puta je osvojio NCAA prvenstvo sa Kentakijem i Lujvilom.

Jedini je trener koji je sa tri različite škole igrao Fajnal for (Providens, Kentaki i Lujvil).

Pitino je rođen 1952. godine, legenda je u Sjedinjenim Američkim Državama, a jedini put kada je gradio karijeru van svoje države bilo je kada je vodio Portoriko 2015. godine.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Legenda NCAA košarke je novi trener Panatinaikosa

Izvor: Mondo, 20.Dec.2018

Rik Pitino vratiće se košarci i to u Evroligi, prvi put od kad je pod pritiskom skandala oko "vrbovanja" talentovanih srednjoškolaca dobio otkaz na Univerzitetu Lujvil...Član "Kuće slavnih" u Springfilldu i jedan od najtrofejnijih trenera američke univerzitetske košarke, Rik Pitino, na iznenađenje...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.