Orlovi se ne vraćaju u Beograd u planiranom terminu

Izvor: Vesti-online.com, 06.Avg.2017, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlovi" se ne vraćaju u Beograd u planiranom terminu

Paklene vrućine koje su ovih dana zavladala Srbijom promenile su planove košarkaške reprezentacije Srbije koja bazične pripreme uoči predstojećeg Evropskog prvenstva obavlja na Kopaniku.

S obzirom da temperatura neće padati u narednih nekoliko dana stručni štab je odlučio da produži boravak na planini pa je povratak u Beograd odložen za sredu, iako je prvobitno bilo planirano da se "orlovi" >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << vrate u prestonicu u nedleju popodne.

- Promeili smo prvobitni plan. Pretoplo je u Beogradu, a ovde imamo sav mir i sve potrebne uslove za idealan rad. Krenućemo put prestonice u sredu posle ručka - potvrdio je u izjavi za Blic tim-menadžer Nebojša Ilić.

Pre ostataka ekspedicije u Beograd će stići pomoćni trener Miroslav Nikolić koji će u ponedeljak uveče izvršiti prozivku u svom novom (starom) klubu - Partizanu.

Prve ozbiljnije provere Srbiju očekuju na predstojećem "Trofeju Beograda" na kom će 12. avgusta igrati protiv Grčke, a dan kasnije protiv Crne Gore.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.