OBRADOVIĆ DIGAO RUKE OD KOŠARKE: Da li nam preti godina BEZ Žoca?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2020, 13:33

OBRADOVIĆ DIGAO RUKE OD KOŠARKE: Da li nam preti godina BEZ Žoca?!

Ni budućnost kluba nije baš blistava.

Trofejni srpski trener Željko Obradović još nije započeo razgovore sa Fenerbahčeom u vezi sa odlukom da li će ostati u klubu. Iskusni trener je već sedam godina u istanbulskom klubu, ali je još neizvesno da li će i osmu sezonu početi u timu sa kojim je 2017. osvojio Evroligu. Kako javlja dobro obavešteni novinar Emijano Karčija bivši trener evropskih košarkaških velikana još nije obavio razgovore sa rukovodstvom kluba. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Trofejni srpski trener Željko Obradović još nije započeo razgovore sa Fenerbahčeom u vezi sa odlukom da li će ostati u klubu.

Iskusni trener je već sedam godina u istanbulskom klubu, ali je još neizvesno da li će i osmu sezonu početi u timu sa kojim je 2017. osvojio Evroligu.

Kako javlja dobro obavešteni novinar Emijano Karčija bivši trener evropskih košarkaških velikana još nije obavio razgovore sa rukovodstvom kluba.

Zeljko Obradovic did not have any meeting with Fenerbahce neither last week nor today, from what I was told.

— Emiliano Carchia (@Carchia) May 26, 2020

Fener je u teškoj finansijskoj situaciji, nisu primili plate od decembra, budžet će biti smanjen na pola. Jasno, ni ambicije kluba ne mogu da budu najveće, Kostas Slukas ima ponude iz domovine, ali i Rusije, a klub bi trebalo da napuste Lovernj, Kalinić, Datome koji se navodno vraća u domovinu, u Armani.

Ključni igrači neće prihvatiti drastično smanjenje ugovora, neki su poput Slukasa navodno to i saopštili klubu.

Ali, da li će Obradović ostati, to je pitanje svih pitanja, on je prihvatio navodno manju platu, ali pitanje je ambicija. U ovom trenutku je bliži ostanku, ali će turski klub verovatno imati sasvim novi tim u narednoj sezoni.

Sam Obradović je pre mesec dana poslao pismo navijačima Fenerbahčea u kome je naveo da ne pregovara ni sa jednim klubom.

Kao i da mu je želja da ostane u Turskoj.

Srpski trener se još nakon prekida sezone u turskom prvenstvu vratio u Srbiju.

Podsetimo, kada je 2012. napustio Panatinaikos Obradović je pauzirao godinu dana od košarke nakon čega se dogovorio sa Fenerom.

Da li ćemo gledati isti scenario i naredne sezone?

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda vatrena navijačica Napolija Jolanda de Rienco

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.