Niš “osvežava“ sportske terene (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 05.Dec.2015, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš “osvežava“ sportske terene (VIDEO)

U okviru akcije renoviranja košarkaških terena, obnovljene su dve konstrukcije I 13 tabli na igralištima u Nišu. Grad je u te svrhe izdvojio oko 460 hiljada dinara, a ostatak su finansijski pokrile društveno odgovorne kompanije. Ova akcija će se nastaviti, rekao je gradonačelnik Niša prof. dr Zoran Perišić prilikom obilaska terena u osnovnoj školi “Mika Antić“.
Odmah po postavljanju renoviranih koševa na terenu škole “Mika Antić“, đaci su otrčali po košarkašku >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << loptu I krenuli da se takmiče ko će postići više pogodaka.
Teren u okviru škole “Mika Antić“ samo je jedan u nizu koji se obnavlja sredstvima Grada I društveno odgovornih firmi.
Cilj je da se renoviraju košarkaški tereni svih škola u gradu, a gradonačelnik je pozvao direktore da ih tako obnovljene I dobro čuvaju.

Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.