Nataša Kovačević: Srce mi je puno

Izvor: RTS, 24.Jun.2017, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Kovačević: Srce mi je puno

Nataša Kovačević ne može bez košarke, igra pod obručima je njen život i srpska heriona je dobila novu ulogu – biće promoter Evropskog prvenstva za košarkašice 2019. godine u Srbiji.
Naša zemlja je na Bordu FIBA održanom u Pragu dobila organizaciju velikog takmičenja. Grupna faza će se igrati u Nišu i Zrenjaninu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dok je Beograd rezervisan za završnicu Evropskog prvenstva. Druge dve grupe biće u Letoniji.Nataša je bila iznenađenje u prezentaciji Košarkaškog saveza Srbije i nije krila oduševljenje zbog nove uloge."Prvo moram da se zahvalim predsedniku KSS Predragu Daniloviću i generalnom sekretaru Dejanu Tomaševiću što su mi pružili priliku da pokušam da pomognem da naša zemlja dobije organizaciju EP. To je zaista velika stvar. Takođe, ogromna je čast biti u istoj prostoriji sa tim velikim ljudima i košarkaškim imenima. Mogu da kažem da smo svi zajedno dali sve od sebe i sve je prošlo kako treba. Srce mi je puno što ćemo 2019. godine baš mi biti organizatori Evropskog prvenstva.Srbija je u konkurenciji za dobijanje domaćinstva dve grupe, ali i završnice EP pobedila Rusiju, koja od 80-ih godina prošlog veka nije bila domaćin velikog takmičenja."Verujem da je Srbija putem prezentacije KSS ponudila mnogo bolje i kvalitetnije uslove od Rusije. Već od ovog momenta počinje priprema i realizacija organizovanja jednog takvog događaja. Sigurna sam da će Srbija odlično uraditi veliki posao", zaključila je Kovačević.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Zrenjanin

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

PROMOTER EP 2019: Evo šta o velikoj POBEDI srpske ženske košarke kaže Nataša Kovačević (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2017

Heroina naše igre pod obručima bila je iznenađenje u današnjoj prezentaciji KSS na Bordu FIBA...Veliku pobedu je izvojevala srpska ženska košarka i naša igra pod obručima uopšte, time što je Srbiji povereno organizovanje EP košarkašica 2019. godine! Dve grupe će u prvoj fazi takmičenja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.