Izvor: Blic, 10.Dec.2016, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVOGODIŠNJE ŽELJE Milica Dabović odgovara hejterima

Milica Dabović nedavno je odigrala svoju poslednju utakmicu i tako se oprostila od mnogih koji su je na ovom putu pratili. Međutim, ona nije u potpunosti završila sa košarkom. Otvorila je kamp košarke za decu, a sada ističe da je potpuno srećna.

Novogodišnji praznici su pred nama i Milica ima želje.

- Sve što želim u Novoj godini ni manje, ni više je istu kao predhodnu, mnogo sreće >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << , zdravlja i zdravog razuma, uspeha bez sabotiranja i podmetanja noge, jer ne diram vas, ne dirajte me (pravite vaše, lažite, mažite, varajte, uništavajte, NE ZANIMA ME) ljubavi i radosti one prave i iskrene jer ja samo takvu imam! Zbog stvari koje prolazim jedva čekam knjigu, jer tu nema šarenih laža, samo svakom po zasluzi! Bog sve vidi, vraća. Bog je jedan i uvek ću samo njega moliti!!! Meni je dovoljna armija moje dece, one dece što znaju samo o ljubavi da pričaju i pišu. Nema dana da me ne vidite sa osmehom od uva do uva JER DECA SU NAŠE NAJVEĆE BLAGO! Nemojte da vam smeta što ih volim. Ljudi imaju pravo i da me vole i da me mrze, ali deca... O LJUBAVI VAM PRIČAM i zbog toga jedva čekam Taru i taj zlatni 4. Avgust jer sva deca koja me vole će biti na okupu!! Nemojte mi zameriti što sam na SEDMOM NEBU, znam da vas boli, ali nemojte JER VAM ŽELIM DA STE I VI. Ne kradite mi sreću, ona je moj vazduh, ona su moja deca koju cu naučiti mnoge vredne stvari. Ne kradite decu, pustite ih da ODLUČE SAMI, JER DECA IMAJU PRAVO NA TO! Život je mnogo vredan, budite zahvalni na onome što imate i zadovoljni sobom, što ne mora da znači da ne morate težiti ka još. Rekla sam vam da verujete, želje se ostvaruju - napisala je Milica.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.