Moramo da poradimo na individualnoj odbrani

Izvor: Akter, 16.Avg.2015, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moramo da poradimo na individualnoj odbrani

Selektor košarkaške reprezentacije Hrvatske Velimir Perasović izjavio je danas da njegova ekipa ima još dosta prostora za napredak i pored ubedljive pobede protiv Nemačke

Hrvatska je u Bremenu pobedila Nemačku sa 80:63 u pripremnoj utakmici za Evropsko prvenstvo.

"Možemo biti zadovoljni s dobrim delom utakmice. Još nije to, bez obzira na rezultat, nešto što bi trebalo da nas baca u euforiju. Zahvaljujući zoni u drugoj četvrtini zaustavili smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << veliki deo odbrambenih propusta koje smo imali u prvoj. To nam je vratilo prednost koju smo kasnije održavali. Ne možemo da očekujemo da nam te alternativne obrane donose rezultat, moramo da poradimo više na individualnoj odbrani, jer ona donosi rezultat", rekao je Perasović, prenosi Hina.

Za razliku od utakmice protiv istog protivnika u petak u Zagrebu, kada je Hrvatska za 40 minuta postigla 64 poena, u Bremenu je napadačka igra bila mnogo bolja.

"Napadački smo odigrali puno bolje nego u Zagrebu, ali to su još pripremene utakmice i Nemci su van ritma. Možemo biti zadovoljni čvrstinom koju smo pokazali, a u ovom trenutku jedino zabrinjava povreda Olivera Lafajeta", naveo je Perasović.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.