Mile Ilić pozvan u reprezentaciju Srbije

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jul.2011, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mile Ilić pozvan u reprezentaciju Srbije

Centar FMP Železnika Mile Ilić priključio se danas pripremama reprezentacije, saopštio je danas Košarkaški savez Srbije.

Selektor Dušan Ivković suočio se sa brojnim problemima na početku priprema, pošto je ostao bez trojice visokih igrača, dok su još dvojica lakše povređena.

U saopštenju Saveza se navodi da je Ilić jutros trenirao sa reprezentacijom, u nedelju će na visinske pripreme u Nemačkoj, i "ravnopravno će konkurisati za mesto u timu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na šampionatu Evrope u Litvaniji".

Ilić ima 27 godina i visok je 216 centimetara. Najveći deo karijere proveo je u FMP-u, a nastupao je i za Nju Džersi, Kolorado, Lokomotivu Rostov, Bilbao, Kahasol i Metalac iz Valjeva. Prošle godine se vratio u Železnik.

Ilić je bio u sastavu reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Japanu 2006. godine. Za reprezentaciju je odigrao 27 mečeva i postigao 60 poena.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.